Tuesday, July 7, 2009

Iubirea e rabdatoare, iubirea e plina de bunatate, iubirea nu pizmuieste, iubirea nu se-mbufneaza, nu se umfla de mandrie, nu-nfaptuieste nimic necinstit, nu cauta castig pentru sine. Nu se acreste, nu banuieste raul, nu se bucura de strambatate, dar se veseleste de adevar. Iarta totul, crede totul, spera totul, sufera orisice.

2 comments:

Alina Timotin said...

IUBIREA este cel mai placut lucru care ar putea exista (cu exceptia sentimentului de a da viata ), doar ca atunci cind te face sa suferi, poate ar trebui smuls sentimentul din inima .

McDonald said...

IUBIREA e ca o boala ce afecteaza omul prin fiecare molecula, celula ,organ, sistem si organizm in intregime, odata aparuta se schimba modul de a percepe lumea din jur, se schimba imaginea vazuta, sunetul auzit, gustul, mirosul, capata valoare fara precedent pina acum fiecare raza de soare, picatura de ploaie, fir de iarba verde, privire, suris, zimbet, gest, cuvimt, aparuta la locul si timpul potrivit are putere si contine in sine toate componentele necesare unei vieti fericite, in caz contrar se vindeca greu, si singurul leac ar fi timpul care necrutator lasa sechele profunde pe tot restul vietii, spre fericire nu lasa imunitate :-) E unica boala pe care le-as dori-o tuturor, pentru ca fara ea viata e saraca.