Thursday, December 4, 2008

Tinerete floare-e-e-e-eeeeeee...

Imi e de mare mirare cum totusi unele femei inving timpul si arata foarte bine si la o virsta destul de inaintata. Sigur ca pentru asta ele apeleaza la tot felul de "asistente" dar sunt de parerea ca nu doar din aceste surse chirurgicale vine frumusetea si tineretea lor pentru ca de altfel ar fi prea multe si nu am fi atit de uimiti cum le reuseste si drept dovada imi amintesc de o antrenoare de la sala de fitness pe care o frecventam care la 40 si ceva de ani avea un corp mult mai frumos ca marea majoritatea a fetelor care au cit jumatate din virsta ei. In lumea mondena exemple din acestea sunt destul de multe incepind de la Sophie Loren, Claudia Cardinale si alte dive ale filmelor din trecut si terminind cu dive mai tinere ca de exemplu Salma Hayek.

Asta e actrita Jane Seymour care a participat la concursul "Dancing with a star" si care arata.............cum arata la virtsa de 56 de ani avind si 4 copii.

1 comment:

Alina Cazachevici said...

Lari, Jane Seymour e superba!
Dar pun pariu că şi noi vom fi cel puţin la acelaşi nivel, pentru că deja avem destule cunoştină pentru a face faţă timpului. Mai ales ca ai spus că secretul e în ceea ce avem în suflet ;))

Hug you! >:D<